4.12.2017

Luulosairaana elämisen opettelua

Tänään taisi tulla se kuuluisa viimeinen pisara! THL:n erikoislääkäri Markku Sainio esitelmöi toista tuntia siitä, kuinka sisäilma-altistus on vain mielen johtamaa lumetta. Home ei voi aiheuttaa ihmisessä kroonista sairautta, koska sitä ei ole voitu todistaa mittauksilla. Oireita tulee hoitaa siedätyksellä ja niin on kuulemma saatu mielettömiä tuloksia. Tällaista julistajaa ei ole maassamme nähty sitten Yli-Vainion.
Kolmen rajun altistumisen jälkeen, olen herkistynyt lähes 100 %:sti. Viime aikoina olen käynyt rakennuksissa, joissa 1-10 minuutin oleskelun jälkeen on kehoni oireillut ja välillä rajustikin. Palautuminen on kestänyt muutamasta tunnista päiviin. Mentaaliharjoitukseni eivät ole siis vielä onnistuneet.


70 vuotta sitten valmistui laaja rakennuskompleksi, joista puolessa rakennuksia saan nykyisin heti oireita. Niissä kaikissa on tehty ilmastointiremontteja. Toisessa asuntoryhmäpuolikkaassa on alkuperäinen painovoimainen ilmanvaihto. Asun niissä yhdessä ja ilma on hyvä. Sen jälkeen kun aloitin etätyöt kotona, silmäni eivät ole olleet näin hyväkuntoiset moneen vuoteen.
Olen sairastanut IBD:tä eli kroonista suolitulehdusta kohta 20 vuotta. Kuukausia ja vuosia kestäneitä vatsakipuiluja en ole kuitenkaan koskaan saanut loppumaan, vaikka niin olen yrittänyt satoja kertoja mentaaliharjoituksilla. Lääkkeitä pitää syödä päivittäin ja joskus sairaalassakin käydä.
Jos Sainion mukaan näitä ongelmia voidaan hoitaa pois pelkällä mielenmuutoksella, niin haluan kokea tämän ihmeparantumisen heti. Kunhan vain selviäisin siihen saakka..

1 kommentti:

  1. Herää kysymys kenen asialla on tuollainen "lääkäri"? Ei ainakaan tavallisen ihmisen.

    VastaaPoista

Luulosairaana elämisen opettelua

Tänään taisi tulla se kuuluisa viimeinen pisara! THL:n erikoislääkäri Markku Sainio esitelmöi toista tuntia siitä, kuinka sisäilma-altistus...